Het bedrukken van tyvek polsbandjes is niet evident. Tyvek heeft als eigenschap waterafstotend te zijn wat voor vele inkten al een probleem is (de opdruk kan gaan vegen). Bovendien zijn de bandjes aan de kant van de plakstrook wat dikker wat een vastlopen kan veroorzaken in gewone printers.

Wij hebben professionele apparatuur waarmee we zeer dekkende inkt op de polsbandjes drukken. We kunnen zelfs uitgespaard drukken, full color of met (bar)codes die per bandje verschillend zijn.

We zijn zo overtuigd van onze superieure drukkwaliteit dat we het niet gewoon mogelijk maken voor klanten om samples aan te vragen, maar dat we het zelfs gaan aanraden. Laat ons u overtuigen, ontvang onze brochure met samples en vergelijk.


Tyvek 19mm
Bedrukbare oppervlakte
16mm hoog + 15cm breed
Download template
Tyvek 25mm
Bedrukbare oppervlakte
22mm hoog + 15cm breed
Download template

Onder zwarte druk verstaan wij elk ontwerp dat voor 100% uit zwart bestaat. Dat mogen grijswaarden zijn, dat mag een uitgespaard ontwerp zijn waarbij bijna het ganse bandje ‘overdrukt’ wordt met zwart met uitzondering van datgene wat zichtbaar moet blijven. Zo krijg je een omgekeerd effect. Als je gele bandjes uitgespaard met zwart gaat drukken, lijken het zwarte bandjes met gele opdruk.
De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. Meerkleurige logo's, PMS-benaderde kleuren, foto's... alles kan bij ons. Ook hier kunnen we uitgespaard gaan drukken zodat een wit ontwerp op gekleurde achtergrond mogelijk wordt. Bestel witte bandjes met druk om dat effect te bekomen.
We zijn trots dat we recent ook goed scanbare barcodes kunnen plaatsen op de tyvek bandjes. In de prijs inbegrepen, zit naast de barcodes ook kleur(en) druk inbegrepen. De prijs omvat dus niet enkel een per polsbandje variërende (bar)code maar eventueel ook een ontwerp dat erbij moet geplaatst worden.